Video Media van Belle Scissors!

Deze zijn te verkrijgen via Email of Whatsapp!

Short Cut Video: "Belle @Work!": 2 min 17 sec Impressie by Belle @Work! ( 25Euro ) U krijgt na betaling een Link toegestuurt. VERDER VERDELEN ZONDER TOESTEMMING VAN BELLE SCISSORS MEDIA / NTD GROUP is ten Strengste verboden! U bent de enige rechtmatige ontvanger!!

Long Cut Video: "Belle @Work!": 7 min 30 sec Belle Scissors @Work! Sensuele Extra scene met orale en intieme scene! ( 50 Euro ) U krijgt na ontvangst van betaling een Link toegestuurt van de Video! VERDER VERDELEN ZONDER TOESTEMMING VAN BELLE SCISSORS MEDIA / NTD GROUP is ten Strengste verboden! U bent de enige rechtmatige ontvanger!!

 

Webcam Sessies via:

Whatsapp +32 474808700 of Skype bellesugarbaby2@outlook.com

 

Wil jij na de Lockdown ook een kapster die jou persoonlijke aandacht geeft in een ingerichte setting voor een knipbeurt next level !!!

NU MET NIEUWE INRICHTING OP NIEUWE LOCATIE!!!!!!

Neem gekleed of naakt plaats in mijn kappersstoel en geniet , je krijgt er geen spijt van.

Belle is 36 jaar en een zeer knappe slanke oost-vlaamse gediplomeerde Kapster en Barbier met 17 jaar ervaring en passie voor Erotic . Een kapster die knipt op een nieuwe manier om jou dat beetje meer te kunnen geven. Belle knipt topless je kapsel en baard , maar ook een scheerbeurt of trim van jou intieme zones is mogelijk. Belle start elke knipbeurt in toplingerie en strip naar semi naakt en is steeds in een erg verhullende sexy set gekleed, zo maken jullie er samen een spannende knip en trim beurt van zoals waar je altijd al bij de kapper over fantaseerde, Belle Scissors maken jou dromen tot realiteit.

Belle kan je ontvangen in haar nieuwe frisse hippe discreet ingerichte locatie te Grobbendonk nabij afrit 21 op de E313, de locatie voorzien van kappersruimte. Wij vragen en nette gewassen personen en voorzien van alle voorzorgsmaatregels voor corona. U wordt zoals het hoort ontvangen met mondmasker en wij voorzien de correcte hand hygiëne en ontsmetting bij aankomst. Belle ontvangt u met alle Corona proof persoonlijke bescherming. U betaald u afspraak netje op voorhand op bij het betreden van de locatie alvorens u knipbeurt aanvangt.

Douchen is dus verplicht voor u aankomst! Dit doet u dus Voor u vertrek. We verwachten perfecte nette personen

Afspraak maken is verplicht dus check zeker de persoonlijke afspraak via Email of Whatsapp of SMS, bij twijfel zullen we steeds een telefoon gesprek vragen.

De te kiezen Zones zijn hoofd haar en baard of alle erozones zoals schaamhaar, oksels of vervelende haren verspreid op het lichaam.

 

Soft Sexy Cut€ 50,00

 

Knippen van haar en baard in sexy of sportieve kledij ( no touch en zonder sensuele handelingen of aanrakingen door Belle , eigen masturbatie is niet toegestaan! )

Zone 1: Hoofd volledig (haar en baard ) 

 

ELKE SESSIE is STEEDS MET KAPPERS BEURT EN DUURT MAXIMUM 30 MIN!

*Optie Extra 300 euro en er wordt een video opname met u schriftelijke toestemming gemaakt van u knipbeurt!

 

Soft Ero Cut !  VANAF € 100,00

Knippen van haar en baard in sexy topless lingerie ( aanraken enkel met de handen, boven de gorden en onder de hals ,no touch zijn duidelijk aangegeven ter plaatste en zonder sensuele handelingen of aanrakingen door Belle , eigen masturbatie is toegestaan! )

Zone 1: Hoofd volledig (haar en baard ) 

Zone 2: Scheer en Trim beurt van de schaamstreek of andere behaarde lichaams zones !  

*Optie Extra 300 euro en er wordt een video opname met u schriftelijke toestemming gemaakt van u knipbeurt!

 

ELKE SESSIE is STEEDS MET KAPPERS BEURT EN DUURT MAXIMUM 30 MIN!

 

Medium Ero Cut !  VANAF € 150,00

Knippen van haar en baard in sexy topless lingerie - Aanrakingen enkel mogelijk met de handen en  zijn toegestaan in de touch zones boven de gordel en onder de hals, en Belle geeft zachte strelingen over jou lichaam en met als afsluiter een erotische massage met Handjob hoogtepunt ( Steeds MET bescherming! )

!!( tijdens het kappen zijn no touch zones bij Belle  onder de gordel en boven de hals en met sensuele handelingen of aanrakingen door Belle, eigen masturbatie is ook toegestaan! wij voorzien de nodige persoonlijke reinigings producten! ) Vermeld U Zone 1 of 2 of combi zone 3  

ELKE SESSIE is STEEDS MET KAPPERS BEURT EN DUURT MAXIMUM 45 MIN!

Zone 1: Hoofd volledig (haar en baard ) 

Zone 2: Scheer en Trim beurt van de schaamstreek of andere behaarde lichaams zones !  

*Optie Extra 300 euro en er wordt een video opname met u schriftelijke toestemming gemaakt van u knipbeurt!

 

 

 

BETALINGEN  CONTANT  VIA

Betalen Cash op locatie voor aanvang afspraak !!

Betalen kan ook terplaatste  via Payconic of Paypal