Onze mogelijkheden :

  • Fotoshoots – Laat jezelf van je mooiste kant zien.
  • Koppelshoot – Een leuke  activiteit met jullie tweeën, een spannend verhaal, een onvergetelijke ervaring.
  • Porn foto of Video Shoot – goddelijk toch, die eerste keer naakt op foto of beeld? creeer een onvergetelijk spannend moment om te blijven koesteren.
  • Professionele portretfoto – een professioneel portret hoeft niet saai te zijn en mag best wat vurig zijn.
  • Fashion shoot – We bouwen een collectie van de door jou gekozen of door Belle gestyleerde opties.
  • Boudoir Fotoshoot - De look & feel van onze boudoir foto’s  zijn stijlvol, romantisch, vurig, sensueel en mytisch. We creeren steeds het mooiste licht voor de situatie ter plaatse, zodat jij de mooiste versie van jezelf terug ziet in jouw foto’s. Alles is mogelijk, zelfs bij uitzonderlijk weinig licht gebruiken we dit optimaal. 

 

 

We maken foto's en media op een unieke en oncoventionele wijze, we gebruiken de omgeving en het aanwezige licht dat we accentueren met kunstmatige accenten. We gebruiken hierbij onze eigen locaties. Elk model heeft een karacter daarom gaan eerste shoots  steeds door in ons eigen pand om zo een gevoel te krijgen voor elkaars wensen, noem het een tryout . Later kan elke locatie na de nodige creatieviteit gekozen worden . Wij kunnen natuurlijk later ook op u eigen locatie of woonst komen shooten in dien gewenst.

Ervaring met poseren is niet nodig. Belle heeft de nodige ervaring in shoots en makeup en neemt de tijd om de modellen op hun gemak te stellen en geeft eenvoudige aanwijzingen over de houdingen die zorgen voor natuurlijke en spontane shoots. De beste foto’s zijn die waar niemand poseert maar creatief omgaat met de situatie.

 

Je weet vooraf hoeveel beelden je ontvangt. Sowieso krijg je de foto’s digitaal, maar je kan ook een aantal afdrukken kiezen uit een ruim aantal bewerkte foto’s. Een album, extra afdrukken of afdrukken op groot formaat zijn mogelijk, maar zeker niet verplicht. Indien u andere media zoals Video, Social Media Video laat ontwikkelen leveren we deze digitaal aan en kan u ze downloaden van onze eigen beveiligde servers.

Als je dat graag wil, kan Belle die erg handig is als  make-up- en styliste  jullie er onberispelijk laten  uitzien. 

Alle shoots worden natuurlijk met de nodige privacy behandelde en u gegevens genieten een optimale bescherming.

 

STEP 1 Starter PAKKET

Een pakket voor wie zijn eerste stappen in de boudoirfotografie wil zetten. In lingerie of naakt makkelijk poseren, want we helpen je graag waar nodig met tips. Sensueel of gedurfd, de keuze is aan jou voor deze unieke op maat ervaring.
Onze professionele visagiste Belle kan je extra boeken voor €100.

Fotosessie 60 minuten – 6 digitale beelden

*Wens je scheren en trimmen van haar en lichaamshaar inclusief intieme zones alvores de shoot dan kan dit voor singles voor 150 euro en voor koppels voor 250 euro.

€200 VOOR SINGLES

€350 VOOR KOPPELS

 

STEP 2 + NAAKT PAKKET

Altijd al gedroomd van smaakvolle erotische foto´s van jezelf? Dan ben je bij Belle Media op het juiste adres. 
We starten samen met Belle en de Huisfotograaf met het luisteren naar jouw wensen en bespreken welk type foto’s je mooi vindt, of je naakt of in lingerie wilt poseren. Iedereen heeft een lichaam om trots op te zijn. Met de juiste belichting en poses op aanwijzing van Belle zetten we jouw perfect sensueel op plaat. Reken op een ontspannen en aangename shoot. Door onze jaren ervaring en openmined vieuw, kan jij je helemaal op je gemak voelen Alles kan en niets moet!

Fotosessie TOT 120 minuten – 10 digitale beelden – en inclusief visagiste en styliste.

€500 VOOR SINGLES

€700 VOOR KOPPELS

*Wens je scheren en trimmen van haar en lichaamshaar inclusief intieme zones alvores de shoot dan kan dit voor singles voor 150 euro en voor koppels voor 250 euro.

STEP 3 + ERO VIDEO PAKKET

Altijd al gedroomd van smaakvolle erotische foto´s  en video van jezelf? Dan ben je bij Belle Media op het juiste adres. 
We starten samen met Belle en de Huisfotograaf, camera man met het luisteren naar jouw of jullie wensen en bespreken welk type foto’s je mooi vindt, of je alleen of samen op foto´s en video wil genieten. Met de juiste belichting en poses of standjes op aanwijzing van Belle zetten we jouw of jullie bewegingen perfect sensueel op beeld. Reken op een ontspannen en aangename shoot. Door onze jaren ervaring en openmined vieuw, kan jij je helemaal op je gemak voelen Alles kan en niets moet!

Fotosessie/ Video sessie TOT 120 minuten – 10 digitale beelden en 15min Film en inclusief visagiste en styliste.

€800 VOOR SINGLES

€1200 VOOR KOPPELS

*Wens je langer film dan kan dit maar reken op een aanzienlijke meerkost vanwege video editing werk.

*Wens je scheren en trimmen van haar en lichaamshaar inclusief intieme zones alvores de shoot dan kan dit voor singles voor 150 euro en voor koppels voor 250 euro.